Noua noastra coregrafa si-a intrat in rol!

Nici nu a apucat bine să se instaleze în Sala Sporturilor Olimpia și în birourile Ploiești Basketball, că noua noastră coregrafa de la Ploiești Dancers, Eliza Lișiță (29 ani), a luat în serios rolul de ambasador al organizației, în acest weekend, la un important eveniment de cheerleading.

Alături de alte coregrafe și instructoare de dans din întreaga țară, Eliza a fost prezentă, la Râșnov, la evenimentul intitulat „National Rules Conference”, seminar organizat de Asociația de Majorete din România în colaborare cu Asociația Club Sportiv Olimpic Cetatea – Râșnov, în care s-a vorbit pe tema unui regulament specific de cheerleading. Invitat la această acțiune a fost domnul Martin Tus, membru al Comitetului de Competiții din cadrul European Cheer Union (ECU), iar toți participanții au avut ocazia de a aprofunda informațiile primite pe durata celor două zile (7-8 ianuarie) într-un cadru festiv, alături de profesori din întreaga țară.

La final, toți participanții, între care și Eliza Lișiță, au primit diplome și materiale promoționale, luându-și angajamentul de a onora și alte invitații de acest gen.

Mai multe detalii despre noua coregrafa Ploiești Dancers, gasiti aici.

diploma eliza

No Comments Yet.

Leave a comment