Povestea unei seri magice, alături de oameni speciali

Pentru cel puțin trei ore, sâmbătă seară, Sala Sporturilor Olimpia a respirat, din nou, spectacol, baschet de calitate și surprize pentru copii, în cadrul primei ediții a Memorialului „Vladimir Arnautovic”. Povestea unei seri magice s-a scris în ultima lună, alături de oameni dedicați fenomenului, simpli voluntari sau, nu în ultimul rând, parteneri ce au înțeles necesitatea unui astfel de eveniment, la Ploiești.

Proiecţii video şi mesaje din partea foştilor campioni

Seara de sâmbătă a debutat cu două proiecţii video cu şi despre Vladimir Arnautovic, care i-au adus pe spectatori în sfera evenimentului. „Bună seara, Ploiești, bună seara, celei mai bune echipe de baschet din România și celei mai frumoase galerii. Îmi pare rău că nu sunt acolo. Vă salut!”, sunt cuvintele pe care Vladimir Arnautovic le rostea cu ani în urmă, la o prezentare de gală a campioanei României, și care, sâmbătă, au rulat din nou, în liniște, la Sala Sporturilor, în aplauzele întregii asistențe.

Nu au lipsit, desigur, nici discursurile lui Cătălin Burlacu, o figură proemintenă a baschetului ploieştean din ultimul deceniu, şi Ionuţ Georgescu, fost preşedinte al campioanei României, doi oameni dedicaţi fenomenului, care, cu lacrimi în ochii, au vorbit despre bunul lor prieten, "Dado" Arnautovic, au depănat amintiri de la unele partide cruciale desfăşurate în ţară şi în străinătate şi, nu în ultimul rând, au ţinut să facă o promisiune. Aceea că, în viitorul apropiat, se vor întoarce în "Olimpia" pentru a rescrie istoria baschetului ploieştean, în memoria lui "Dado" şi a tuturor celorlaţi actori de pe teren care ne-au părăsit mult prea devreme, în ultimii 10 ani.

Trei ore de baschet, de la ... A la Z!

Memorial Dado Arnautovic

Evenimentul din weekend a adus în atenția publicului ploieștean un meci amical între echipa "sub 16 ani" a CSU Ploiești, antrenată de Ivan Gemaljevic, și formația sârbă Foka Kragujevac, demonstrații de baby și minibaschet ale grupelor pregătite de Elena Stan, Bianca Barbu, Zoran Mladenovic și Ivan Gemaljevic, dar și dansuri ale fetițelor de la Ploiesti Dancers, sub îndrumarea Ioanei Ivan și a Luminiței Miricioiu, precum și un flash-mob pe ritmurile melodiei "Ruska Ruska", melodia preferata a lui Dado. Seara s-a încheiat nu înainte ca Moș Crăciun, cu sprijinul partenerilor și sponsorilor evenimentului, să le ofere cadouri juniorilor de la Ploiești Basketball și Clubul Sportiv Universitar Ploiești, precum si micutelor dansatoare.

Dacă rezultatul meciului amical a trecut în plan secund, victoria revenind sârbilor de la Foka Kragujevac, 49-45, toţi spectatorii prezenţi în sală s-au putut delecta şi au putut vedea la lucru următoarele generaţii, de la cei mai mici copii, de 5-6 ani, incluşi în programul demarat în acest an - "Baschet în grădiniţe" - până la juniorii "sub 13" şi "sub 16 ani", angrenaţi în Campionatele Naţionale de profil.

Sponsori si parteneri, pentru o seară magică în tribune!

La organizarea unui astfel de eveniment, la care au partipicipat in jur de 300 de copii si 1.300 de spectatori in tribune, am avut parteneri pe măsură care ne-au sprijinit şi au contribuit la bucuria copiilor si la albumul lor de amintiri. Aşadar, menţionăm Unilever, Danone,  AFI Palace Ploiești, Intersport, Alka Trading, GP Hotel, Restaurant Orizont, Cofetăria Ana State, Cora.

De asemenea, Clubul Sportiv Universitar Ploiești, motorul investitiilor in performanta juniorilor, ne-a fost alaturi ca de fiecare data.

In egala masura, amintim si partenerii media care ne-au ajutat cu transmiterea mesajului nostru: Libertatea.RO, Radio Prahova, Radio Will FM, Ziarul Prahova, PrahovaBusiness.ro, Republikanews.ro, GazetaPH.ro şi ObservatorulPH.ro, Valea Prahovei TV.

Suport tehnic de calitate

Totodata, fără sprijinul domnilor Capitanescu Mariu, Ion Marian, Săfticu Dragoş şi Petrescu Iulian, nu am fi reușit să îmbrăcăm în haine de sărbătoare „Olimpia” atât de dragă regretatului antrenor sârb, locul în care acesta a scris cele mai frumoase poveşti din istoria baschetului ploieştean.

La finalul unui an încărcat, dar mai mult decât satisfăcător, și, totodată, la finalul unei prime jumătăți de sezon care ne oferă perspective îmbucurătoare pentru 2017, ținem să VA MULTUMIM pentru tot suportul acordat și să vă invităm, în noul an, tot în echipa campionilor.

Împreună suntem mai puternici!

11742803_461463897397217_5674315110942590324_nPublic Ploiesti Basketball

 

No Comments Yet.

Leave a comment